Reconditionare usi din lemn

Reconditionare usi Piata Romana

Reconditionare usi din lem

            Executam servicii de reconditionare usi din lem ,recnditionare usi din lemn masiv, reconditionare usi din lemn stratificat ,reconditionare usi tip fagure ,usi apartament  ( usi fabricate inainte de ani 90 ,usi cunoscute dupa tehnologia de fabricatie ca usi celulare sau usi fagure), reconditionare usi intrare in casa (denumite si ” usi poarta „)

Restaurare, reconditionare,reparatii usi bucuresti si judetul Ilfov

Reconditionare, usi lemn ,usi lemn stratificat,usi celulare sector 1 bucuresti.

Reparatii reconditionare usi lemn ,usi lemn stratificat,usi celulare sector 2 bucuresti.

Servicii econditionare,reparatii usi lemn ,usi lemn stratificat,usi celulare sector 3 bucuresti.

Executam reconditionare,reparatii usi lemn ,usi lemn stratificat,usi celulare sector 4 , sector 5, sector 6 bucuresti.

Despre reconditionare usi din lemn reconditionare usi din lemn stratificat

Despre recondiționare ,restaurare sau diversele reparatii ale ușilor din lemn pentru o casă este o provocare pentru cineva care confunda reconditionarea cu o simpla revopsire.

Reconditionarea sau restaurarea necesita pricepere,experienta  care se castiga in ani de lucru , in sute de reconditionari si restaurari efectuate.

Reconditionare usi din lemn

Reconditionarea usilor construite pe modelul caselor târgovețe sau boierești, cu uși înalte, simple, duble, glasvant. Reconditionarea acestora necesita experienta din partea executantului si rabdare din partea beneficiarului.

De cele mai multe ori timpul extimat cu reconditionarea nu corespunde cu timpul necesar executiei reconditionari, dacă ușile au geamuri mici și multe, reconditionarea este și mai complicata timpul de lucru creste considerabil.

Stiu din proprie expriență ce înseamnă acest lucru pentru ca ma ocup de reconditionare de peste 20 de ani cu lucrari efectuate atat in tara cat si alte tari .

Activitati in cdrul lucrarilor de reconditionare

                 Reconditionarea usilor au doua componete diferite si dependente una de cealanta si anume ;

Reconditionarea usii si reconditionare tocului,tocul fiind parte fixa si necesita a fi reconditionat la fata locului.Ușile sunt luate si duse la atelier unde sunt reconditionate.

Tocurile sunt reconditionate pe loc la domiciliul clientului. Vopseaua sau lacul sunt curățate până la lemn.

Lemnul este chituit, reparat și controlat pentru a vedea dacă nu este atacat de cari.  In urmatoarea etpa usile sunt șlefuite, desprăfuite și finisate, în funcție de cum au fost inițial sau dorința clientului.

Chiar dacă se fac separat, se verifică întotdeauna ca ușa să semene cu tocul. La final ușa este ambalată, transportată la domiciliu,sildurile se monteaza la domiciliul clientului , se verifica inchiderea usi si functionalitatea  acestora,deoarece dupa inlocuirea broastelor sistemele de inchidere nu mai pica pe locasurile vechi si trebuiesc facute corecturile aferente.

Usea reconditionata montată și verificată, astfel încât totul să fie așa cum și-a dorit clientul.