Meniu Închide

Reconditionare ferestre din lemn,ferestre lemn stratificat

Servicii Restaurare,reconditionare reparatii ferestre din lemn reconditionare si reparatii ferestre din lemn stratificat .Echipa noastra de specialisti restaureaza,reconditioneaza ,ferstre din lemn pentru case si cadiri de patrimoniu ,case istorice,case clasificate monument istoric si de cultura nationala.

Reconditionare ferestre din lemn,ferestre lemn stratificat reconditionare reparatii ferestre din lemn stratificat

Servicii reconditionare ferestre din lemn

Servicii Restaurare,reconditionare reparatii ferestre din lemn reconditionare si reparatii ferestre din lemn stratificat .

Echipa noastra de specialisti in reconditionare va ofera:

Servicii profesionale de reconditionare ferestre din lemn.

Reconditionare ferestre din lemn stratificat.

Reconditionare ferestre din lemn furniruite pentru case si cadiri de patrimoniu ,case istorice,case clasificate monument istoric si de cultura nationala.

Reconditionare ferestrelor din lemn,ferestre lemn stratificat reconditionare reparatii ferestre din lemn stratificat,reconditionare ferestre din lemn furniruite pentru noi nu este doar o profesie ,este o pasiune.

Putem spune ca este pasiunea pentru arta ,pentru mestesug este intoarcerea in trecut la scue si unelte manuite cu pricepere si dexteritate.

Reconditionare ferestredin lemn stratificat

Echipa noastra de specialisti restaureaza,reconditioneaza ,ferstre din lemn pentru case si cadiri de patrimoniu ,case istorice,case clasificate monument istoric si de cultura nationala.

Activitatea de Restaurare,reconditionare reparatii ferestre din lemn reconditionare si reparatii ferestre din lemn stratificat pentru noi nu este o simpla ocupatie,pentru noi este pasiune,placere.

Servicii reconditionare ferestre lemn furniruit

Servicii  reconditionare ,re – vopsire ferestre din  lemn,ferestre din lemn stratificat pentru case si apartamente

Despre ferestrele vechi din perioada interbelica

Va puteti imagina o casa din secolul XVIII sau XIX ,o cladire istorica cu ferestre din

Reconditionare ferestre din lemn Reconditionare ferestre din lemn,reconditionare ferstre pentru case de patrimoniu ,case istorice[/caption]

PVC ? e cel mai sinistru si distructivt  lucru pe care il poate face un proprietar cu casa lui.

O asfel de abordare sterge amprenta timpului personalitatea si farmecul acestor case,se sterg ani de istorie,se distruge legatura trecutului cu si in prezent.

Cam asa stau lucrurile si in cazul unor case de secol XX atunci cand tamplaria veche de lemn incepe sa se deterioreze singura modalitate  nu este de a o inlocui, cu o tamplarie din pvc si neadaptata la realitate.

Solutia corecta fata de cladirie si fata de istorie e fie reconditionarea fie inlocuirea acestora cu unele identice ca forme, lini,modele florare sau  alte insemne  de fabricatie noua identice cu cele inlocuite.Reconditionare fereastra din lemn stratificat

Nu inlocuirea ferestrelor din lemn cu ferestre inestetice din pvc  este o solutie, aceasta este distrugerea farmecului si personalitatii cladiri.

Restaurarea Reconditionarea este optiunea cea mai la indemana sau gasirea unor producatori de tamplarie din lemn sau lemn stratificat,doar asa nu stricati personalitatea si farmecul cladiri fie ea casa de locuit,casa memoriala,muzeu etc.