Meniu Închide

Reconditionare obloane din lemn

Reconditionare Obloane & rulouri In imagini !

Reconditionare Obloane rulouri , jaluzelelor da o nota aparte de personalitate si mister unei case, mai ales unei case istorice, interbelice

Reconditionare Obloane rulouri , jaluzelelor da o nota aparte de personalitate si mister unei case, mai ales unei case istorice, interbelicee.
Reconditionare Obloane & rulouri

Obloanele , rulourile sau Jaluzelele dau o nota de personalitate si mister unei case, mai ales unei case istorice,unei case

interbelice


Contacteaza-ne ! suntem la un clic distanta

Reconditionare Obloane  rulouri jaluzele

Reconditionare Obloane rulouri , jaluzelelor pastreaza nota de personalitate si mister unei case, mai ales unei case istorice,unei case interbelice.

Rulourile,jaluzelele si obloanele sunt accesoriile exterioare imperios obligatorii ferestrelor,  in mod special folosite la locuintele vechi interbelice.

Rulourile,jaluzelele sau obloanele au un rol de decor dar si de aparare atat impotriva razelor  soarelui,inpotriva  intemperiilor si radiatiilor solare.

Rulourile,jaluzelele , obloanele sunt expuse radiatiilor solare  si  a intemperiilor ,acestea produc lemnului  deformari si degradari structurale deci implicit necesita interventia restauratorilor lemn.

Fiind expuse degradarii, Rulorile,jaluzelele sau obloanele in general necesita interventii majore, atat structural cat si cromatic.

In general se demonteaza intreg sistemul de culisare impreuna cu rola de rulare si se inlocuiesc obligatoriu chingile de tragere.

Recnditionare sau reparatii capitale si vopsitorii,la rulourile din lemn.

Suntem pasionati de tot ce facem, avem experienta in domeniul reparatiilor, montarii si mentenantei rulourilor,obloanelor  sau jaluzelelor din lemn.Reconditionare Obloane

Avem o experienta in domeniu  rulourile exterioare de peste 20 ani, ne-a placut sa invatam  sa ne imbunatatim defectele. Ne-a placut tot timpul sa facem fiecare client multumit reconditionarea rulouri si obloane exterioare  sau mententanta.

Continuam permanent sa imbunatatim produsele si serviciile noastre, ne place ca dupa fiecare lucrare atat noi cat si clientul sa fie 100% multumim.


Pentru Informatii sau contratare klic aici sau sunati la tel: 0757577890

 Executam servicii de deblocari rulouri,obloane,jaluzele

Executam servicii de Deblocări Rulouri Exterioare – Reparații și Reglaje Rulouri  Obloane , Jaluzele , Storuri Exterioare din Lemn,A acționate manual (chingă, șnur, manivelă, resort) sau electric.


Contacteaza-ne acum si ajungem in timp util. klic aici sau sunati la tel: 0757577890

Principalele vantaje ce sustin reconditionare rulourilor,obloanelor sau jaluzelelor

Rulourile reduc pierderile de caldura prin fereastra cu pana la 30% si astfel realizati economii considerabile cu incalzirea. VARA Rulourile Exterioare ecraneaza pana la 85% din caldura solara si ajuta sau chiar inlocuiesc cu succes in foarte multe cazuri necesitatea unei  instalati de aer conditionat.